Subota, Prosinac 15, 2018

Hod za život 2017

• Ponedjeljak, 01 Svibanj 2017 00:00

Hod za život miroljubivi je hod građana u znak potpore svakom djetetu – rođenom i nerođenom, njegovoj majci, ocu i svakoj obitelji. Cilj Hoda za život je skretanje pozornosti na poštivanje svakoga ljudskog života – od začeća do prirodne smrti. Pravo na život temeljno je ljudsko pravo i preduvjet svakoga drugog ljudskog i građanskog prava.

Hodom za život branim pravo na život svakog ljudskog bića od začeća do prirodne smrti i pružam podršku svakoj trudnici.

Pridruži nam se u subotu, 20.5.2017. u Zagrebu i Splitu za život, obitelj i Hrvatsku.

Više o Hodu za život možeš pročitati ovdje.

Pročitano 989 puta

Odabrano