Utorak, Siječanj 23, 2018

Duhovna obnova na Krku

• Petak, 06 Rujan 2013 00:00

Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti - Blaženi Alojzije Stepinac ovaj vikend održala je duhovnu obnovu za svoje članove u Oazi Kraljice Mira na Krku, a koju je vodio vlč. Toljanić uz blagoslov i sudjelovanje biskupa Valtera Župana. 'Ne bojte se i budite hrabri promicatelji obiteljskih i kršćanskih vrijednosti u nasem društvu! U vašem djelovanju imate našu potpunu podršku' - naglasio je biskup u obraćanju članovima udruge. Ovo je svakako važan poticaj i ohrabrenje u nastavku našeg djelovanja te s ovoga mjesta obećajemo da ćemo i nadalje beskompromisno braniti našu djecu i obitelji te promicati kršćanske vrijednosti u našoj Domovini i izvan nje.

Pročitano 1809 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 09 Veljača 2014 15:56

• Radost Evanđelja - 5. dio
    Radost Evanđelja - 5. dio Peti, zadnji dio pobudnice nam govori kako bi…
  • Radost evanđelja - 4.dio