Četvrtak, Veljača 22, 2018

Obiteljski križni put - Fotoalbum

• Ponedjeljak, 31 Ožujak 2014 00:00

Članovi naše Udruge sudjelovali su na Trećem obiteljskom križnom putu u organizaciji udruge Ekosspiritus. Misao vodilja ovogodišnjeg križnog puta, bile su riječi Evanđelja: “Ženo evo ti sina. Sine, evo ti majke.” Križni put je organiziran po Samoborskom gorju. Posebna slika su bila djeca koja su ustrajno hodala gotovo četiri sata. Svake godine sve je više obitelji koje zajedno s djecom odlučuju proći ovakav Križni put. Ove godine je bilo 250 sudionika. Lijepo vrijeme, šuma, djeca, molitva, euharistija…Bogu hvala na svemu.

U prilogu pogledajte fotoalbum sa našeg križnog puta.

Pročitano 1727 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 04 Travanj 2014 07:20
Više u ovoj kategoriji: « Duhovna obnova na Krku