Petak, Listopad 20, 2017

Molitveni susreti 2014/ 2015

• Subota, 27 Rujan 2014 00:00
  • Napisao/la  Urdeništvo

Dragi članovi i prijatelji molitvene zajednice i udruge Bl. Alojzije Stepinac!

Evo nas na početku našeg novog molitvenog ciklusa u 2014/2015. godini. Radosno i ponizno krećemo u naš hod za Gospodinom, ljubeći Ga duboko iz srca.

Iako ljeto i nije bilo 'za pohvaliti', mi smo ga radosno prebrodili (u pravom smislu te riječi), prije svega okrijepljeni prijeljetnim temama o pravoj pobožnosti prema Presvetoj Djevici Mariji. Gospodin uistinu djeluje ako mu to dopustimo, a najlakši put do Gospodina je preko naše majke Marije.

U novu molitvenu sezonu krećemo s novim temama, jednako izazovnim i zanimljivim, sve sa željom da naš hod za Gospodinom još više očvrsne, te da se Njemu približimo, prije svega pribiližavajući se našim bližnjima.

Krećemo s Evanđeljem života, tom jedinstvenom proslavom ljudskog života i istinske ljubavi, a sve to će nam služiti kao priprema  drugog nacionalnog susreta hrvatskih obitelji u travnju 2015. godine na Trsatu. Biti će to velik susret, gdje ćemo na poseban način ujedinjeni u Kristu razmatrati koliko je danas u svijetu ništavila potrebno očuvati obitelj i obiteljske vrijednosti. Naša želja je da vas koji posjećujete naše stranice upoznamo sa Evanđeljem života i u konačnici pripremimo za taj važni događaj.

Dalje kroz godinu nastavljamo razmatranje blaženstava, sedam glavnih grijeha, a nakon toga nastavljamo sa obradama trećeg dijela KKC (Život u Kristu).

Naš detaljni program pogledajte u priloženoj prezentaciji.

Kao što vidite, teme za mjesec lipanj još nismo definirali upravo iz razloga što želimo da i sami sudjelujete u kreiranju naših susreta. Slobodno i svakako nas kontaktirajte ako imate bilo kakve teme koje biste voljeli razmatrati zajedno s nama. Rado ćemo podržati svaki dobar prijedlog.

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na našim molitvenim susretima, svake nedjelje navečer od 18:00 do 20:00 sati u naselju Špansko - Oranice, u pastoralnom centru Bl. Ivana Merza.

Ako živite podalje od Zagreba, javite nam se svakako, predložite teme za obradu, komentirajte, ta najveća vrijednost naših susreta je biti i živjeti zajedno u Gospodinu!

Božji Blagoslov!

Pročitano 2204 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 28 Rujan 2014 15:52