Subota, Kolovoz 18, 2018

Blaženstva - 4.dio

• Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 00:00

Na našem zadnjem susretu obradili smo osmo Blaženstvo: Blago progonjenima zbog pravednosti, njihovo je kraljevstvo Nebesko.

Pogledajte u priloženoj prezentaciji tko su progonjeni zbog pravednosti i o kakvoj je pravednosti govorio Isus. U završnom dijelu je pojašnjeno prokletstvo "mudrosti" svijeta, otuđeno od Boga. Prokletstvo se uvijek nadvija nad nas i želi nas istrgnuti iz Božjeg zagrljaja. Kad shvatimo koliko je lagano krenuti putem svijeta uviđamo koliku težinu i važnost imaju ostavljena nam Blaženstva.

Pročitano 1768 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 11:28
Više u ovoj kategoriji: « Blaženstva - 3.dio