Četvrtak, Rujan 20, 2018

Svjetla i sjene današnje obitelji

• Subota, 22 Veljača 2014 05:38

Na prvom susretu iz serije Familiaris Consortio obradili smo temu Svjetla i Sjene današnje obitelji. Položaj u kojem se danas nalazi obitelj ima svoje pozitivne i negativne vidove. Jedni su znak Kristova spasenja na djelu u svijetu. Drugi su znak odbijanja što ga čovjek suprotstavlja Božjoj ljubavi.

Priložena prezentacija otkriva svjetla i sjene, pozitivne i negativne aspekte odnosa obitelji i društva danas. Otkrijte crkveno poslanje svojstveno obitelji i u tome prepoznajte znak Kristova spasenja.

Pročitano 1601 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 22 Veljača 2014 05:59
Više u ovoj kategoriji: Božiji naum o braku i obitelji »