Srijeda, Svibanj 23, 2018

Krštenje

• Nedjelja, 19 Siječanj 2014 12:38

Tema našeg susreta je sakrament krštenja. Bio je ovo uistinu lijep susret u kojem smo osvijestili važnost Krštenja.
Znate li datum svoga krštenja? Koji svećenik vas je krstio? On vam je podijelio sakrament koji je vaša ulaznica, karta za Nebo. Jesi li ikada razmišljao što se zapravo sa tobom dogodilo taj dan. Što si sve dobio krštenjem, što ti Crkva daje krštenjem?

Krštenjem dobivamo uistinu mnogo. Oslobođeni smo od grijeha i nanovo rođeni kao sinovi Božji. Krštenjem postajemo Kristovi udovi. Pritjelovljeni smo Crkvi i postajemo dionici njezina poslanja. Utisnut nam je neizbrisiv biljeg.

Prateći priloženu prezentaciju u ulomke iz KKC možete i Vi osvijestiti svoje Krštenje i njegovu važnost u Vašem životu.

Pročitano 1488 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 26 Siječanj 2014 11:39

Srodni sadržaj (po oznakama)

Više u ovoj kategoriji: Sveta Potvrda »