Četvrtak, Veljača 22, 2018

Pokora i pomirenje

• Nedjelja, 26 Siječanj 2014 06:35

Tema našeg 1./2014 susreta je bila sakrament Ispovijedi ili pomirenje i pokora. Uistinu je dragocijeno iskustvo shvatiti koliko je važan ovaj sakrament. Unutarnja pokora je korjenito preusmjerenje cijelog života, povratak i obraćenje k Bogu svim srcem, raskid sa grijehom, odvraćanje od zla, zajedno s osudom zlih djela koja samo počinili.

U priloženoj prezentaciji, vođeni ulomcima iz Biblije i KKCa pronađimo zašto je pokora i pomirenje sa Bogom važno, kako se iskreno i skrušeno pokajati za svoje grijehe, kako dopustiti Gospodinu da uđe u naše srce.

Pročitano 1492 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 01 Veljača 2014 07:25