Subota, Prosinac 15, 2018

Ženidba

• Nedjelja, 26 Siječanj 2014 06:41
  • Napisao/la  Urdeništvo

Tema našeg 3/2014. susreta je bila sakrament Ženidbe. Priključio nam se i župnik što je dodatno obogatilo naš susret. Dotakli smo se gotovo svih aspekata ženidbe, Svetog sakramenta koji se u zadnje vrijeme žestoko napada i pokušava ga se razoriti. Nije niti čudo s obzirom da već u knjizi Postanka Sveto pismo započinje stvaranjem muškarca i žene na sliku i priliku Božju.

Sve u svemu ova tema nas je jako obogatila jer je ženidba znak naše konačne Svadbe i slika ljubavi Presvetog Trojstva. U priloženom dokumentu koji prati KKC pročitajte koliko je važan ovaj sakrament i koliko je važno njegovo očuvanje u današnjem svijetu.

Pročitano 1627 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 01 Veljača 2014 07:23
Više u ovoj kategoriji: « Bolesničko pomazanje