Subota, Studeni 17, 2018

Lojzeki uprizorili žive jaslice

• Subota, 25 Prosinac 2010 00:00

Za Božić 2010. godine Lojzeki su pripremili poseban dar povodom osnutka naše nove Župe Blaženog Ivana Merza - Žive jaslice.

Kroz pokret, glumu i uprizorenje gradskog trga u Betlehemu, vraćaju nas u vrijeme Isusovog rođenja u Betlehemu, propitkuju našu otvorenost da u svoje domove, svoj život i svoja srca primimo Josipa i Mariju koja ima roditi Spasitelja svega svijeta! Ova predstava na poseban način posvećena je svima koji danas trpe odbačenost, prezrenost i nailaze na zatvorena vrata raznih 'gostinjaca' svoga života kao i svima onima koji željno iščekuju Isusovo rođenje u svojim srcima. Žive jaslice su održane u sklopu propovjedi na sv. misi 'Polnoćki'. Pogledajte fotogaleriju.

Pročitano 1573 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Kolovoz 2014 18:49
Više u ovoj kategoriji: Lojzeki »

Projekti