Srijeda, Svibanj 23, 2018

Knjiga posjetitelja

• Utorak, 06 Svibanj 2014 00:00

Poštovani posjetitelji, dragi prijatelji Udruge za promicanje obiteljskih vrijednosti bl. Alojzije Stepinac,

za Vas smo otvorili knjigu gostiju u kojoj nam se možete javiti sa svojim dojmovima oko naše stranice, njenog sadržaja, možete obradovati druge posjetitelje svojim svjedočenjem vjere u svakodnevnom životu.

Jedna od najbitnijih zadaća današnjeg čovjeka jest aktivno djelovanje i svjedočenje. Svojim pozitivnim mislima i iskustvima vjere možemo pomoći jedni drugima da rastemo kao zajednica u Kristu.

Stoga slobodno podjelite sa nama Vaš svaki dan, vaše misli ili misli svetaca Katoličke Crkve koji su vas se dojmili, podjelite s nama sve Vaše uspone i padove, sve vaše križeve koje sa velikom ljubavlju nosite kroz život. Iskreno se nadamo da ćete na ovom mjestu naići na istinske prijatelje koji će Vas utješiti, ohrabriti, a možda i pomoći u tome kako se bolje nositi sa svakodnevnim životnim situacijama.

Da bi se upisali u knjigu posjetitelja potrebno je:

1) Napraviti registraciju (kliknite na Registracija u desnom gornjem kutu stranice)
2) Potvrdite registraciju klikom na link kojeg ćete dobiti na svoj email nakon što se se registrirali
3) Prijavite se (kliknite na Prijava u desnom gornjem kutu stranice)
4) Ostavite poruku
5) Svaki slijedeći put kad se želite upisati u knjigu posjetitelja krenite od koraka 3)

Knjigu posjetitelja pronađite OVDJE ili kliknite na modul sa desne strane.

Pročitano 1159 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 17 Svibanj 2014 06:25