Nedjelja, Svibanj 20, 2018

Viđenje sv. Ivana Vyanea o čovjeku koji je počinio samoubojstvo

• Četvrtak, 12 Lipanj 2014 00:00

Naša nebeska Majka Marija je moćna zagovornica! Ona ne ostaje nikome dužna.

Jednom je zgodom svetom župniku iz Arsa sva očajna došla neka žena: „Moj suprug se bacio s mosta u rijeku i tako si oduzeo život! Zar je sada zauvijek izgubljen?“

Sveti župnik arški joj odgovori: „Draga ženo, dovoljno je vremena od skoka s mosta do uranjanja u rijeku za djelovanje Božje milosti! Bog ga je spasio!“

Žena bijaše iznenađena te reče: „Gotovo nikada nije išao u crkvu! Nikad ga nisam vidjela kako moli!"

Župnik će joj na to: „Sjećate li se kako je vaš suprug svakoga prvog svibnja ubrao ružu i vama rekao: Molim te, ponesi ovu ružu Majci Božjoj. To je mali znak moje pažnje i ljubavi prema njoj! Ona to zaslužuje!“

Majka Božja nije to zaboravila! Dok je padao s mosta u rijeku, Ona mu je izmolila od Boga milost obraćenja.

Pročitano 1058 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 12 Lipanj 2014 06:23

Riječ o Riječi