Skip to content Skip to footer
ŠTO TREBAM NAPRAVITI DA POČNEM DOBIVATI DNEVNA RAZMATRANJA PREKO WHATSAPP-A?
  1. U adresar mobitela spremi broj 091 9774 042pod nazivom Upoznaj Stepinca
  2. Preko besplatne WhatsApp aplikacije pošalji na taj broj poruku ‘Stepinac
  3. Nakon što odradiš ova dva koraka, svaki dan ćeš preko WhatsApp-a primati razmatranja.
  4. Ako ste se ranije već prijavili za Devetnicu Stepincu ili Korizmu sa Stepincem, ne trebate se ponovno prijavljivati jer ste već prijavljeni.

Osim broja mobitela, ne trebate dati niti jedan drugi podatak.

Nitko osim nas kao organizatora ne može vidjeti vaš broj mobitela niti znati da sudjelujete. Sudjelovanje je anonimno u odnosu na druge sudionike. Sustav distribucije poruka je takav da Vi dobijate poruke neposredno od nas preko WhatsApp distribucijskih lista. Jedini uvjet da ovo možemo raditi na ovakav anoniman način je da naš broj mobitela s kojeg Vam šaljemo poruke spremite u adresar svog mobitela, što smo i naveli u uputama za prijavu.

Ne. Svatko se treba prijaviti osobno. Vi možete proslijediti uputu vašim prijateljima kako se mogu prijaviti.

Da. Primanje dnevnih razmatranja je besplatno.

Mi Vas molimo da sve osobe kojima biste željeli prosljeđivati poruke uputite da se osobno prijave. Želja nam je da imamo neposredan odnos i komunikaciju sa sudionicima, bez posrednika.

Mi Vas molimo da nam, nakon što ste se prijavili, ne šaljete poruke kako biste nam olakšali rad. Poruke nam šaljite samo ako imate nekakav važan upit, npr. ako niste primili tekst od nas za određeni dan i slično. Također, ovaj broj mobitela koristimo isključivo za slanje poruka i nećemo iz praktičnih razloga odgovarati na glasovne pozive.

Tekstove ćemo Vam slati večer prije dana na koji se tekst odnosi, negdje između 20:00 i 22:00 sata. Ograničenja u propusnosti i količini poruka koje se mogu slati preko WhatsApp distribucijskih lista zahtjevaju da se velika količina poruka šalje u više navrata i s vremenskim pauzama, tako da Vas molimo za razumijevanje što smo odabrali način i vrijeme koje nam je najpraktičnije u odnosu na sve druge obaveze koje imamo u svakodnevnom životu.

Najčešći razlog zašto netko nije dobio poruku preko WhatsApp distribucijskih lista je taj da nije spremio naš broj mobitela s kojeg šaljemo poruke u adresar svog mobitela. To je najvažniji preduvjet koji traži sama WhatsApp aplikacija.

Hvala Vam od srca za svaki oblik potpore; za vašu molitvu, riječi ohrabrenja, svjedočanstva! Pozivamo Vas da nas, ukoliko ste u mogućnosti, pomognete i podržite svojom donacijom.

Kako možete pomoći?

  1. Možete neki iznos po vašem izboru uplatiti jednokratno.
  2. Možete otvoriti trajni nalog i mjesečno uplaćivati neki iznos.

Neka Vam Gospodin uzvrati stostruko za sve čime nas podupirete!

Podaci za uplatu:
Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac
Drage Stipca 6, 10090 Zagreb
IBAN: HR4723600001101610482
SWIFT Code (za uplate iz inozemstva): ZABAHR2X